Öppettider: Vardagar 11-18, lördagar 11-15.     Telefon: 08-10 95 95     Adress: Kungsgatan 73

Välkommen till Dykhusets utfärdssida!
Denna del av Dykhusets gamla hemsida används numera för att hantera våra utfärder.

Klicka här för att komma tillbaka till Dykhusets nya hemsida.

Medlemskap
Användarnamn:
Lösenord:


Glömt lösenordet?
 
Smögenräkor & dykning! – 2022-09-08 (torsdag)
  Typ av dyk
Båt/natur/vrak
Utfärdsledare
Alex
Samlingsplats
fr. 18:00 Smögen Dyk & Upplevelse
  Pris (medlem)
4995 kr (4495 kr)
Certifikatnivå
OWD
Platser
Min 5, max 10 (0 kvar)
  Information
Häng med till västkustens bekvämaste dykcenter?!

Ta chansen att få möjlighet att uppleva krabbor i olika former och storlekar, hummer, snäckor av olika varianter och bläckfisk. I början av september åker vi och upplever denna magiska undervattensfauna! 🐙🐠

Tre nätters boende med frukost, lunch och middag hos Smögen Dyk och Upplevelse. Vi bor i gemensamt 6-bäddars rum med havet precis utanför fönstret. Finns möjlighet att boka dubbelrum för en tilläggskostnad. Önskas annat boende får man ordna och bekosta detta på egen hand.

I paketet ingår utöver boende och måltider, 6 båtutfärder, 2 på fredagen, 2 på lördagen och 2 på söndagen. Dessutom ingår fri luft och för den som vill dyka med nitrox så kostar det 50kr per flaska att fylla upp. Vill du dyka mer så går det utmärkt att göra kvälls/natt dyk i Smögen dyk och upplevelses egen hamn (landdyk). Vill du göra fler dyk från båt så går det säkert att ordna på plats för en tilläggskostnad. Har du certifikat för skoter så finns det att hyra.

Även om vi hoppas på bästa väder, så är det lämpligt att dyka med torrdräkt. SMB och lampa (för kvälls/nattdyk) är ett krav.

Vi kommer dyka från allt mellan 10-35 meter, så denna resa passar även dig som har OWD cert.

Vi träffas på Smögen Dyk och Upplevelse på torsdag kväll. För de som inte kan vänta med dykning till fredag så ta gärna ett kvällsdopp.

Samåk gärna, det är en bit till Smögen, det blir miljövänligare, billigare och trevligare.

Vid bokning sker omgående betalning av bokningsavgift 1000kr till Dykhuset i butiken alternativt BG 5582-2589 eller swish 1232410405 med ditt namn och Smögendyk som textreferens på inbetalningen. Slutbetalning sker senast 30 dagar innan avresa. Betalning är ej återbetalningsbar om platsen inte kan ersättas.
Anmälning och betalning
För att anmäla dig till utfärderna måste du vara inloggad som medlem på Dykhusets hemsida. Du kan bli medlem i menyn till vänster (det är såklart gratis!)
 

www.dykhuset.se | © Dykhuset AB 2006-2022 | Cookies-information
Våra öppettider: 11-18 vardagar, 11-15 lördag
Butik: Kungsgatan 73 (Kungsbroplan, T-bana Rådhuset)
Tel: 08-10 95 95 - E-post: info (a) dykhuset (.) se