Öppettider: Vardagar 11-18, lördagar 11-15.     Telefon: 08-10 95 95     Adress: Kungsgatan 73

Välkommen till Dykhusets utfärdssida!
Denna del av Dykhusets gamla hemsida används numera för att hantera våra utfärder.

Klicka här för att komma tillbaka till Dykhusets nya hemsida.

Medlemskap
Användarnamn:
Lösenord:


Glömt lösenordet?
 
Smögenräkor och dykning! – 2021-10-28 (torsdag)
  Typ av dyk
Båt/natur/vrak
Utfärdsledare
Dykjansson
Samlingsplats
Valfri tid Smögen dyk och upplevelse
  Pris (medlem)
4795 kr (4295 kr)
Certifikatnivå
OWD
Platser
Min 4, max 5 (5 kvar)
  Information
Häng med till västkustens bekvämaste dykcenter?!
Ta chansen att få möjlighet att uppleva krabbor i olika former och storlekar, hummer, snäckor av olika varianter och bläckfisk. I slutet av oktober åker vi i en liten dykskara.

Tre nätters boende med frukost, lunch och middag hos Smögen dyk och upplevelse. Vi bor i gemensamt 6-bäddars rum med havet precis utanför fönstret. Önskas annat boende får man ordna och bekosta detta på egen hand.
I paketet ingår utöver boende och måltider, 6 båtutfärder, 2 på fredagen, 2 på lördagen och 2 på söndagen. Dessutom ingår fri luft och för den som vill dyka på nitrox så kostar det 50kr per flaska att fylla upp. Vill du dyka mer så går det utmärkt att göra kvälls/natt dyk i Smögen dyk och upplevelses egen hamn (landdyk). Vill du göra fler dyk från båt så går det säkert att ordna. Prata med Lena när vi kommer ner. Det kostar extra. Har du certifikat för skoter så finns det att hyra.

Även om vi hoppas på bästa väder, så är det lämpligt att dyka med torrdräkt. SMB och lampa (för kvälls/nattdyk) är ett krav.

Vi kommer dyka från allt mellan 10-35 meter, så denna resa passar även dig som har OWD cert.

Vi träffas på Smögen Dyk och upplevelse på torsdag kväll. För de som inte kan vänta med dykning till fredag så ta gärna ett kvällsdopp.

Samåk gärna, det är en bit till Smögen, det blir miljövänligare, billigare och trevligare.

Vid bokning sker omgående full betalning till Dykhuset i butiken alternativt BG 5582-2589 eller swish 1232410405 med ditt namn och Smögendyk som textreferens på inbetalningen.