Öppettider: Vardagar 11-18, lördagar 11-15.     Telefon: 08-10 95 95     Adress: Kungsgatan 73

Välkommen till Dykhusets utfärdssida!
Denna del av Dykhusets gamla hemsida används numera för att hantera våra utfärder.

Klicka här för att komma tillbaka till Dykhusets nya hemsida.

Medlemskap
Användarnamn:
Lösenord:


Glömt lösenordet?
 
Skärgårdstur med RIB-båt – 2020-07-03 (fredag)
  Typ av dyk
Natur
Utfärdsledare
Emmy
Samlingsplats
8:00 Dykhuset
  Pris (medlem)
800 kr (700 kr)
Certifikatnivå
OWD
Platser
Min 4, max 8 (5 kvar)
  Information

Vi ger oss ut i Stockholms skärgård med RIB-båt för att upptäcka fler spännande naturdykplatser.


Kaptenen styr kosan mot Tärngrundet och vi spanar in grynnorna för se vad simporna och livet under ytan kan erbjuda. Vattnet öster om Ornö bjuder på mindre kantnål, grönslick, blåstång, storspigg och skrubbskädda och mycket mer!

Vi gör två dyk. 🐠🐟🌊⛵️😃🧜‍♀️


Vi utgår från Dykhuset med färd mot Dalarö där båten ligger. Adressen är Askfatshamnen, Dalarö Gästhamn. Parkeringsmöjligheter finns, men kan vara begränsat under högsäsong därav vikten av samåkning. Lunch kan serveras på båten mot en avgift av 100kr som betalas kontant eller med swish på båten. Alternativt att vi går i land och äter en skärgårdslunch. Skriv i anmälan om du är vegetarian eller har några allergier. 


Krav på lampa och SMB. Ha koll på din avvägning och packa ner en kompass. Dykplatserna kan komma att ändras. Avgörandet om vart och om vi kan åka görs av skepparen vid avgång beroende på vädret.


Anmälan är giltig först när betalning skett till Dykhuset, vid avbokning kommer avgiften endast återbetalas ifall din plats fyllts av annan dykare. Avgiften återbetalas givetvis om vi måste ställa in utfärden. Alla dykare ansvarar själva för transporten men vi behöver samåka i största möjliga. Alla samåkare delar på bensinkostnaderna och swishar chauffören exempelvis 100kr. Tänk på att det är begränsat med utrymme ombord på RIB:en så ta endast med nödvändig utrustning. Ombord tilldelas man en back med förvaring under färden.

 

www.dykhuset.se | © Dykhuset AB 2006-2020 | Cookies-information
Våra öppettider: 11-18 vardagar, 11-15 lördag
Butik: Kungsgatan 73 (Kungsbroplan, T-bana Rådhuset)
Tel: 08-10 95 95 - E-post: info (a) dykhuset (.) se