Öppettider: Vardagar 11-18, lördagar 11-15.     Telefon: 08-10 95 95     Adress: Kungsgatan 73

Välkommen till Dykhusets utfärdssida!
Denna del av Dykhusets gamla hemsida används numera för att hantera våra utfärder.

Klicka här för att komma tillbaka till Dykhusets nya hemsida.

Medlemskap
Användarnamn:
Lösenord:


Glömt lösenordet?
 
Väderöarna - Västkusten – 2019-07-25 (torsdag)
  Typ av dyk
Naturdyk/Saltvatten
Utfärdsledare
Emmy
Samlingsplats
Kvällen 25/7 Hamburgsund
  Pris (medlem)
3995 kr (3995 kr)
Certifikatnivå
AOWD
Platser
Min 3, max 8 (3 kvar)
  Information
Äntligen dags för en spännande resa till Väderöarna! 
3 dagars dykning med båt fredag till söndag, 6 dyk totalt. 
Skärgården kring Väderöarna bjuder på Sveriges kanske bästa naturdyk och det finns massor av dykplatser att välja på där kapten tar oss till den bästa för dagen. 
Naturdykning i saltvatten med hög artrikedom och massor att se! Simma runt bland stim av fiskar, se färgglada nakensnäckor, hummer, krabbor, anemoner, färgglada mjukkoraller, plattfiskar och mycket mer. Har du en kamera så glöm inte att ta med den! Kan vara värt att ta med lampa också för att uppleva de sprakande färgerna på djupet. Det finns både grunda och djupa dykplatser. Fördel om du dyker med torrdräkt men en tjock semi-dry skulle kunna funka. Utrustningskrav är full utrustning inklusive smb och dykdator.

Fyller luft gör vi på land så man behöver ha antingen dubbelpaket eller två singelflaskor med sig. Det finns toaletter ombord och en bekväm båt specialbyggd för dykändamål.
Båten utgår från Hamburgsund med start kl 09:00 varje morgon. Sen blir det två dyk per dag och lunchpaus där det serveras thai-inspirerad mat på någon mysig ö i närheten där man även kan spana på fåglar, sälar och njuta av solen på klipporna.

Priset är 3995kr och då ingår:
Boende i tre nätter från torsdag 25 juli till söndag 28 juli hemma hos Dykleif i mysig hemma-hos miljö. Ta med sängkläder, det finns även tillgång till bastu!
Vill man boka på en extra natt på söndag kväll och köra hem på måndagen istället så går det att lösa för en tilläggskostnad på 450kr, då ingår frukost.
Det ingår även frukost i tre dagar, lunch i tre dagar samt två middagar. Meddela eventuella allergier.
Luftfyllning ingår, vill man ha nitrox istället kan vi ordna det på plats mot en extra kostnad. De kan även fylla syrgas.
Vill man hellre delta endast två dagar kan vi se över möjligheten för en specialare.

Vi behöver ha minst 5 dykare för att utfärden kan bli av men det finns upp till 10 platser. Alla utfärdsdeltagare ansvarar själva för transporten till och från Hamburgsund och vi uppmanar till samåkning för att spara på miljön.

Vid bokning betalas 1000 kr till Dykhuset. Resten betalas en vecka innan avfärd. Sista anmälningsdagen är 18 juli med reservation för att platserna kan fyllas upp snabbt.

Fler frågor, maila utfärdsledaren Emmy på emmy@dykhuset.se

Västkust-dykning, det blir kul och en annorlunda upplevelse för dig som inte testat det ännu och en magisk möjlighet att lära dig mer om marint liv!




Anmälning och betalning
För att anmäla dig till utfärderna måste du vara inloggad som medlem på Dykhusets hemsida. Du kan bli medlem i menyn till vänster (det är såklart gratis!)
 

www.dykhuset.se | © Dykhuset AB 2006-2019 | Cookies-information
Våra öppettider: 11-18 vardagar, 11-15 lördag
Butik: Kungsgatan 73 (Kungsbroplan, T-bana Rådhuset)
Tel: 08-10 95 95 - E-post: info (a) dykhuset (.) se