Dykhuset

Specialkurser

Anmäl dig här

ERBJUDANDE!
Nu bjuder Dykhuset tilsammans med SSI på den interaktiva kurslitteraturen för specialkursen Science of Diving där du lär dig mer fördjupande dykteori. Specialkursen är ett mycket intressant steg inom dykningen och ett krav om du vill fortsätta till bl.a. Divemaster men till för alla.
Starta med teorin online genom att skapa en profil på länken nedan om du inte redan har en SSI profil. Efter avlutad teori och slutskrivning kan du även certifieras som Science of Diving Specialist om du önskar för endast 495kr. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!
www.divessi.com/register/ref/728069

Äventyret fortsätter, kanske har du precis avslutat grundkursen eller redan dykt ett tag och vill gå vidare. Om du är nyfiken på att lära dig mer inom ett särskilt område kan du gå en Specialkurs. Du kan t.ex. lära dig avvägning perfekt med torrdräkt eller hur man genomför säker isdykning. Andra intressen kan vara nattdykning eller hur/varför man dyker med nitrox. När du samlat på dig fem Specialty certifikat, Rescue certifikat och 50 dyk kan du dessutom bli Master Scuba Diver. Det är den högsta icke professionella nivån och visar att du är en säker dykare, med specialkunskaper inom många olika områden.

Varför ska jag gå min Specialty kurs på Dykhuset?

Våra instruktörer har långa och gedigna erfarenheter inom vart och ett av sina specialområden. Vi är erbjuder våra dyk i stockholms närskärgård. Det ger dig de bästa förutsättningar för bra dykvatten. Dykhuset är en av Stockholms äldsta dykskolor och har utbildat dykare sedan 1982. Vi utbildar allt från nybörjare till instruktörer.

Se mer information om respektive kurs genom att klicka på den i sidomenyn.


Kursplan för Speciality-kurser

Kväll

1 eller 2 kvällar 17.00 – ca 21.00. Klassrumspresentation och/eller praktik i bassäng.

Helg

1 Lör och/eller Sön 08.00 – ca. 18.00 Utedyk.

Obs! Se mer information om respektive kurs genom att klicka dess namn i sidomenyn.

Anmäl dig här