Dykhuset

Snorkling är den mest utövade semesteraktiviteten i världen. Har man aldrig snorklat underlättar det att gå en kurs eftersom det är en hel del att tänka på. Kurserna handlar dels om teknikerna för att snorkla, dvs. hur man gör. Du får också lära dig om utrustningen, om hur du använder och ställer in den korrekt.

5,Varför ska jag göra min snorklingskurs hos Dykhuset?

Få dykskolor i Stockholm erbjuder snorkling. Hos oss får du professionell vägledning av en divemaster. Dykhuset är en av Stockholms äldsta dykskolor och har utbildat dykare sedan 1982. Vi utbildar allt från nybörjare till instruktörer.

Förkrav

Fyllda 8 år och simkunnig.

Kursupplägg

Det finns två alternativ; Discover snorkling är för dig som aldrig snorklat tidigare. Skin Diver är för dig som snorklat tidigare men vill bli bättre och lära dig mer.


Discover Snorkling

Den här kursen består av en bassänglektion. Du får lära dig om utrustningen, hur man simmar med fenor, och andas med snorkel, i/uppgångs tekniker. Denna kurs håller vi både vardagar kvällstid och dagtid helger.

Pris kvällstid: 745kr
Pris helgtid: 895kr

I priset ingår: Kurskompendie. Har du ingen egen utrustning? Kom förbi butiken så hjälper vi dig.
Välj ett tillfälle i schemat nedan.


Skin Diver

Kursen består av genomgång av kursmaterial och bassängträning. Utöver innehållet i Discover Snorkeling lär du dig neddykningstekniker, luftvägskontroll, flytkraftskontroll, parsystemet, handsignaler, och mycket mer. Denna kör vi endast dagtid helger.

Pris: 1 250kr

I priset ingår: Kurskompendie. Har du ingen egen utrustning? Kom förbi butiken så hjälper vi dig.
Välj ett tillfälle i schemat nedan


Schema

November December Januari Februari Mars
Kvällstid 7, 14, 21, 28 5, 12, 19 9, 16, 23, 30 6, 13, 20, 27 5, 12, 19, 26
Dagtid/Helg 9, 23 7, 21 11, 25 8, 22 7, 21

Bassängtider: Kvällstider från 20.00, lördagar och söndagar och vissa vardagar brukar dagtider erbjudas.

Anmäl dig här