Dykhuset

Repetitionskurs

Anmäl dig här

Var det ett tag sedan du dök sist? Kanske känner du dig lite osäker inför dyksäsongen eller en semesterresa? Scuba Refresh eller den mer omfattande Scuba Review är den perfekta avrostningskursen! Det kan också ibland vara så att dykcenter kräver att du gör en Scuba Refresh / Review om du haft ett långt uppehåll. Efter kursen erhåller du en verifiering i din loggbok att dina dykkunskaper fräschats upp.

För Open Water Diver Referral elever eller för dig med kommande utedyk brukar en Scuba Review räcka beroende på hur länge sedan du hade din sista bassängmodul. Kolla med oss på Dykhuset innan du bokar så går vi igenom detta med dig.

Varför ska jag gå min Scuba Refresh / Scuba Review på Dykhuset?

Vi har ett mycket effektivt upplägg på kursen. Du genomför kursen på bara en kväll. Dykhuset är en av Stockholms äldsta dykskolor och har utbildat dykare sedan 1982. Vi utbildar allt från nybörjare till instruktörer.

Förkrav

  • Certifierad dykare.
  • Du måste fylla i en hälsodeklaration för sportdykning som intygar att du är fullt frisk.

Kursupplägg

Vi går först igenom den grundläggande dykteorin från grundkursen och därefter ger vi oss av till bassängen. Där repeterar vi övningar från grundkursen. Mycket vikt läggs också på att hitta din neutrala flytkraft. Var det länge sedan du dök senast och inte har så många dyk i bagaget? Då är det den mer omfattande Scuba Review du ska gå som har mer praktisk träning i vattnet. Osäker vilken du ska gå? Enkelt, rådgör med oss innan du bokar så hittar vi det mest lämpliga upplägget tillsammans med dig!

Scuba Refresh pris: 540:- (icke medlemmar 600:-)
Privat med egen instruktör är priset 1000:-

Scuba Review pris: 720:- (icke medlemmar 800:-)
Privat med egen instruktör är priset 1400:-

Då ingår lån av all utrustning utom mask, snorkel och fenor. Som elev på Dykhuset har du förmånen att köpa ditt egna mask, fenor, snorkel, boots och handskpaket till ett rabatterat pris.

Välkommen!


Schema

Juli Augusti September Oktober November
Kvällstid 4, 11, 18, 22, 25 1, 8, 15, 22, 29 5, 12, 19 ,26 3, 10, 17, 24, 31 7, 14, 21, 28
Dagtid/Helg 14, 28 11, 25 Kommer! Kommer! Kommer!

Bassängtider: Kvällstider från 20.00, lördagar och söndagar och vissa vardagar brukar dagtider erbjudas.

Anmäl dig här